Subnado: De lichtste en kleinste onderwaterscooter

Heeft u moeite met sterke stromingen of ervaart u langzame bewegingen van uitputting? Zeg vaarwel tegen deze uitdagingen en ontmoet uw nieuwe duikgenoot: de Subnado!

De Subnado is niet je gemiddelde onderwaterscooter: hij is een game-changer. Laten we eens kijken naar de ongelooflijke functies:

  1. Geïntegreerd batterijontwerp: Met een breedte van slechts 6 cm, een lengte van 38 cm en een gewicht van slechts 1,4 kg beschikt de Subnado over een uniek geïntegreerd batterijontwerp dat stroom levert zonder veel volume.
  2. Snel los te maken montagesysteem: Of u nu aan het duiken bent of geniet van stand-up paddleboarding (SUP), het snel los te maken montagesysteem van de Subnado zorgt voor naadloze overgangen tussen activiteiten.
  3. Krachtige en verstelbare voortstuwing: Met twee gewone versnellingen en een superversnelling biedt de Subnado krachtige en verstelbare voortstuwing, waardoor je gemakkelijk onder water kunt navigeren.
  4. Maximale snelheid en stuwkracht: Ervaar opwindende snelheden tot 1,4 meter per seconde (enkele motor) en een maximale stuwkracht van 6,5 kg: genoeg om zelfs de sterkste stromingen aan te kunnen.
  5. Handsfree bediening: Zeg vaarwel tegen omslachtige bediening. De Subnado is voorzien van een vingerringcontroller die handsfree bediening mogelijk maakt, waardoor u de vrijheid heeft om zonder beperkingen te verkennen.
  6. Instelling met twee motoren: Meer snelheid nodig? Koppel twee Subnado-scooters voor een opstelling met twee motoren en bereik indrukwekkende snelheden tot 2 meter per seconde.
  7. Max. operationele diepte: Met een maximale operationele diepte van 60 meter is de Subnado uw ticket om de diepten van de oceaan te verkennen als nooit tevoren.
  8. Efficiënt propellerontwerp: De met vier bladen gemonteerde propeller van de Subnado biedt een efficiëntieverbetering van 23%, waardoor een soepele en efficiënte beweging onder water wordt gegarandeerd.
  9. Snel opladen: Met zijn USB-C-snellaadvermogen van 100 W kan de Subnado snel opladen, waardoor u minder tijd hoeft te wachten en meer tijd kunt besteden aan duiken.
  10. Gebruiksvriendelijk ontwerp: De Subnado is eenvoudig te bedienen en kindvriendelijk en opent de wereld van onderwateronderzoek voor duikers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Dus, waar wacht je nog op? Duik dieper, verken verder en ervaar de wonderen van de onderwaterwereld met de Subnado aan je zijde. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Subnado, klik hier! We hebben momenteel een voorjaarsuitverkoop, waarmee u 10% korting krijgt! Bekijk de video waarin je de Subnado in actie ziet en je voorbereidt op je volgende onderwateravontuur als nooit tevoren!