Over ons

Hallo, maak kennis met onze crew uit Amsterdam – het is ons doel om elektrische watersporten voor iedereen toegankelijk te maken!

In 2020 kregen we de allereerste efoil in handen. Leren rijden op dat ding was niet bepaald een makkie; een van ons brak zelfs tijdens de eerste test een rib. Au!

Maar je kent ons, we geven niet op. We hebben Efoil-scholen opgezet om het plezier te delen en zijn begonnen met het verkopen van borden. Naarmate de efoil-gemeenschap groeide, realiseerden we ons dat mensen keuzes wilden. Daarom hebben we onze collectie uitgebreid met verschillende merken, waarbij we ervoor hebben gezorgd dat we het juiste board matchen met de vaardigheden en het budget van de juiste persoon.

En daar zijn we niet bij gebleven. We hebben jetboards en onderwaterscooters aan de mix toegevoegd, waardoor de Amsterdamse grachten in onze eigen futuristische speeltuin zijn veranderd.

Maar het zijn niet alleen zaken voor ons: we zijn daar in het water, doen aan efoilen, kitesurfen, surfen en ( vleugel) verijdelen. Wij zijn de echte deal!

Dus hier is een shoutout naar onze Amsterdamse crew, die de Grachtenstad verandert in een wereldwijde hotspot voor elektrische watersporten. Pak je spullen, doe mee en laten we samen op de golven rijden! πŸŒŠπŸ„β€β™‚οΈβœ¨

Waarden waar we naar leven

Laten we praten

Bij voorkeur gaan we graag met je in gesprek om erachter te komen wat jou drijft, zodat we je een gedegen advies kunnen geven over wat je nodig hebt.

Wij houden van verzoekjes

We hebben een product nodig dat we niet aanbieden? Geen zorgen, we zullen ons best doen om er in recordtijd een voor je te krijgen.

probeer voordat je koopt

Weet je niet zeker of je je nieuwe hobby leuk zult vinden? Kom langs en probeer het eerst.

wereldwijde verzending

Met onze uitgebreide ervaring in het bedienen van mensen over de hele wereld, zorgen we ervoor dat uw bestelling zijn eindbestemming vindt.

Wilt u meer weten?

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.