Waydoo Flyer Evo

De volgende generatie eFoil van <tc>Waydoo</tc>

VERBETERDE MODULARITEIT VOOR EENVOUDIGE UPGRADES EN ONDERHOUD

Verbeterde modulariteit: 7 modules, uitgebreid maatwerk, eenvoudige upgrade en onderhoud.

De Waydoo Flyer EVO beschikt over een verbeterd modulair ontwerp met zeven verschillende modules, die uitgebreide aanpassingsmogelijkheden bieden. Dankzij deze uitgebreide modulariteit kunnen rijders hun eFoil-ervaring afstemmen op hun specifieke voorkeuren, inclusief aanpassingen op basis van vaardigheidsniveau en rijstijl. Omdat er voor elke module opties beschikbaar zijn, worden onderhoud en upgrades vereenvoudigd, waardoor een naadloze en aanpasbare eFoiling-ervaring wordt gegarandeerd.

Plug-and-Play

Waydoo Flyer EVO beschikt over een snelle montage en een plug-and-play-batterij, waardoor hij zich onderscheidt als 's werelds eerste draadloze elektrische hydrofoil, in tegenstelling tot concurrenten die nog steeds afhankelijk zijn van kabels.

LAGE PRIJS

Waydoo biedt een betaalbaar alternatief voor dure elektrische hydrofoils. Het is de helft geprijsd in vergelijking met andere merken en behoudt de kwaliteit en prestaties dankzij innovatief ontwerp, lokale inkoop en een pool van bekwaam talent in Shenzhen.

<tc>Boards</tc>

Ontdek de bordopties die beschikbaar zijn met de Flyer EVO, elk ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onderscheidende opties zijn onder meer Max Plus-, Pro/Pro Plus- en Master Plus-borden, met Max Plus-, Pro Plus- en Master Plus-borden met ingebouwde sensoren en GPS voor slim eFoilen. De 130L Max Plus- en 90L Pro/Pro Plus-borden geven prioriteit aan veiligheid met duurzaam EPP-materiaal, waardoor de impactrisico's worden verminderd. Overweeg voor behendigheid en stijl een Master Plus-board van 75 liter, gemaakt van premium Kevlar. Ervaar verbeterde manoeuvreerbaarheid met het nieuwe handvatontwerp en bevestig eenvoudig accessoires zoals actiecamera's met de uitbreidingshub. Met de nadruk op veiligheid, prestaties en maatwerk biedt de Waydoo Flyer EVO een op maat gemaakte eFoiling-ervaring.

LICHTGEWICHT EN LANGE LEVENSDUUR

Powerflight-batterij: 36 Ah en 45 Ah opties, aluminium behuizing, IP68 waterdicht, ingebouwd LCD-scherm, veiligheidsupgrade.

De Flyer EVO biedt twee batterijopties: een 36 Ah en een grotere capaciteit van 45 Ah, elk ingekapseld in robuust aluminium voor duurzaamheid. De 35Ah-accu, bekend om zijn lichtere gewicht, biedt voordelen op het gebied van looptijd en manoeuvreerbaarheid. Beide batterijen zijn IP68 waterdicht en voorzien van lekdetectiewaarschuwing voor extra betrouwbaarheid. Dankzij de mogelijkheid tot omgekeerd opladen kunnen ze ook als stroombron dienen. Bovendien bevatten de batterijen optische signaaloverdracht voor een stabielere signaalcommunicatie. De ingebouwde monitor biedt een intuïtieve gebruikersinterface, die grondige optische inspecties mogelijk maakt via beter zichtbare grafische real-time batterijstatusupdates.

EVO-MASTEN

EVO 27" (69 cm) mast Aluminiumlegering, kortste pak, geschikt voor beginners. Deze mast is gemaakt van een duurzame aluminiumlegering en is de kortste, waardoor hij perfect is voor beginners of casual rijders die op zoek zijn naar een gemakkelijke rit en meer controle op de water.

EVO 31"(79cm) Mast Carbon Gesmede koolstofvezel, licht, sterk, premium. Deze mast is gemaakt van gesmede koolstofvezel en combineert een lichtgewicht constructie met een gemiddelde lengte. Het biedt een perfecte balans tussen hoge stijfheid en dempingseigenschappen. Een unieke keuze voor rijders die op zoek zijn naar veelzijdigheid en prestaties onder alle omstandigheden.

EVO 35"(89cm) Mast Aluminiumlegering, het langste pak, geschikt voor de adepten. Deze mast is gemaakt van een duurzame aluminiumlegering en is de langste beschikbare optie om gevorderde rijders het extra bereik te bieden dat nodig is om agressieve bochten nauwkeurig uit te voeren.

STIL, MODULAIR VOOR EENVOUDIG ONDERHOUD

De EVO Propulsion Unit is verkrijgbaar in drie versies: Standard, Performance en Elite.

De standaardeenheid, met een uitgangsvermogen van 4000 W, is ontworpen voor rijders tot 130 kg en is vervaardigd met behulp van de spuitgietmethode voor betrouwbare prestaties. Zowel de Performance- als de Elite-units bieden een vermogen van 6000 W en kunnen gewichten tot 170 kg voortbewegen. De Performance is een CNC-bewerking van een hoogwaardige aluminiumlegering uit de ruimtevaart en heeft een strak, aerodynamisch ontwerp. Terwijl het Elite-model gebruikmaakt van Master Plus-board en Upgrade zorgt voor de ultieme eFoil-ervaring doordat het gebruik gemakkelijk te onderhouden is, biedt de Elite een op maat gemaakte en langdurige eFoil-reis.

Vleugel opties

Verhoog uw eFoil-prestaties met onze EVO Wing-collectie. Onze vleugels zijn ontworpen voor de liefhebber die zowel stijl als inhoud eist en zijn zorgvuldig vervaardigd uit de beste materialen om superieure aerodynamica en duurzaamheid te garanderen.

SCOOTERKIT

Scooterkit: extra stuur, uitzonderlijke stabiliteit en controle. Transformeer je Efoiling-ervaring met de EVO Scooter Kit, die een scootervorm introduceert op je 133L Max Plus-board. Deze kit wordt geleverd met een stuur dat gemakkelijk aan de neus van het board kan worden bevestigd, wat voor uitzonderlijke stabiliteit en controle zorgt.

<tc>MOVER</tc>

De Mover: snelle installatie, eenvoudig transport.

De Mover is een veelzijdige set wielen die compatibel is met 130L- en 90L-boards. Ontworpen met dikke en duurzame wielen, is hij perfect voor het navigeren op zanderig en ruw terrein, waardoor het vervoeren van uw Flyer EVO moeiteloos gaat.

EVO-afstandsbediening

EVO Remote: vernieuwde gebruikersinterface, verfijnd triggermechanisme, meer comfort.

De geüpgradede EVO-afstandsbediening beschikt over een volledig opnieuw ontworpen interface en triggermechanisme voor betere controle en precisie op het water. Het nieuwe ontwerp biedt een groter bedieningsbereik, waardoor soepelere en verfijndere manoeuvres mogelijk zijn. Bovendien zorgt de verbeterde polsband met siliconenvulling voor meer comfort en veiligheid tijdens je rit.

Oplader

Slimme oplader: omgekeerd opladen, adaptief opladen.

De Powerflight-batterijen bieden snel opladen met hoge input, waardoor de uitvaltijd aanzienlijk wordt verminderd. Met de optionele inverterlader kunnen ze andere apparaten van stroom voorzien. Deze batterijen zijn aanpasbaar aan AC- of DC-stroombronnen en verschillende spanningen en bieden uitzonderlijke flexibiliteit.

Waydoo Flyer Evo beoordeling

van eFoil Miami