Onthulling van de Waydoo EVO: een nieuwe definitie van de eFoil-ervaring

Elk avontuur begint met het naar wens aanpassen van je board met de perfecte combinatie van mast, vleugels, batterij en aandrijfeenheid.

Bij Volt Watersports zijn we blij om de nieuwste evolutie in eFoil-technologie te introduceren: de Waydoo EVO. Als enthousiastelingen in het veld hebben we het voorrecht gehad inzicht te krijgen in dit baanbrekende model, en we zijn blij om te kunnen delen hoe het zich onderscheidt van zijn voorganger, de One Plus

 

Verbeterde levensduur van de batterij

Een van de opvallende kenmerken van de Waydoo EVO is de langere levensduur van de batterij, die meer dan 120 minuten ononderbroken rijtijd oplevert. Zeg vaarwel tegen zorgen over het bereik en hallo tegen eindeloze avonturen op het water. Of je nu langs de kustlijn vaart of afgelegen baaien verkent, de EVO zorgt ervoor dat je de kracht hebt om de hele afstand af te leggen.

 

Robuuste motor

Met een robuustere motor levert de EVO soepelere ritten en betere prestaties. Voel de sensatie van moeiteloos boven de golven glijden terwijl je stabiliteit en controle ervaart. Of je nu een doorgewinterde professional bent of nog aan het leren bent, de verbeterde motor van de EVO zorgt keer op keer voor een onvergetelijke eFoil-ervaring.

 

Introductie van het drietal mastopties

Ervaar veelzijdigheid als nooit tevoren met onze selectie van drie mastopties. Van de wendbare 27-inch aluminium mast tot de koolstofvezelprestaties van de 31-inch mast en de stabiliteit van de 35-inch aluminium mast, elk biedt een unieke rijervaring. Kies de mast die bij jouw stijl past en verover de golven.

 

De drie bordopties


De Waydoo EVO is geschikt voor rijders van alle niveaus met drie verschillende boardformaten: 75L Full Carbon, 90L Verbeterde EPP en 130L Beginners/leerlingen. Of u nu op zoek bent naar wendbaarheid, stabiliteit of gebruiksgemak, er is altijd een EVO-model dat speciaal voor u is ontworpen. Vind uw perfecte pasvorm en til uw eFoil-avonturen naar nieuwe hoogten. 

 

Intelligente sensortechnologie

Een van de meest opwindende kenmerken van de Waydoo EVO is de intelligente sensortechnologie. Deze sensoren passen automatisch de snelheid van het board aan om je in balans en controle te houden, waardoor een naadloze rijervaring wordt gegarandeerd. Zeg vaarwel tegen zorgen over het bewaren van het evenwicht en concentreer u op het genieten van de sensatie van vol vertrouwen boven het water glijden.

 

Eerste LCD-scherm in de branche

Beide batterijen die beschikbaar zijn voor de nieuwe Waydoo EVO's zijn voorzien van een LCD-scherm dat als eerste in de sector beschikbaar is voor intuïtieve weergave en geven u alle informatie die u nodig heeft. Met de lichtsignaaloverdracht is het verbindingsproces eenvoudiger dan ooit tevoren.   

 

Onthul het nieuwste: 6 nieuwe draagvleugelvleugels

Ontdek verschillende manieren van eFoilen met onze nieuwste toevoeging: zes verschillende draagvleugelvleugels. Of u nu verlangt naar de wendbaarheid van de Voyager G1500 of naar de stabiliteit van de Gliding G1100, ons assortiment komt tegemoet aan uiteenlopende rijvoorkeuren.

 

Ervaar de toekomst van eFoil-rijden

Met de Waydoo EVO is de toekomst van eFoil-rijden aangebroken. Neem afscheid van beperkingen en omarm eindeloze mogelijkheden op het water. Of je nu op zoek bent naar adrenaline-aangedreven sensaties of serene momenten van rust, de EVO belooft je eFoil-ervaring opnieuw te definiëren als nooit tevoren.

 

  Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.