De Audi e-tron Foil: een nieuwe definitie van watersport vandaag!

van: Aerofoils GmbH

Welkom bij VoltWaterSports.com, waar de toekomst van watersport zich voor uw ogen ontvouwt! Vandaag stellen we u graag voor aan het toonbeeld van innovatie: de Audi e-tron Foil van Aerofoils.

Naar nieuwe hoogten stijgen met groeikapitaal

In een ongekende stap heeft Aerofoils GmbH in juni 2023 groeikapitaal veiliggesteld in een Series A-financieringsronde onder leiding van FIL Bros. Capital GmbH, gevestigd in Kitzbühel. Deze kapitaalinjectie markeert een cruciaal moment voor Aerofoils terwijl ze van start gaan met hun revolutionaire creatie: de Audi e-tron Foil. 

Aerofoils: pionieren in de toekomst van watersport

Aerofoils, opgericht in 2022 door Dr. Christian Rössler en Franz Hofmann, loopt voorop op het gebied van innovatie met elektrische draagvleugelsurfplanken die snelheden tot 50 km/u kunnen bereiken. De recente Series A-financiering zorgt niet alleen voor de voortdurende groei van het bedrijf, maar ook voor de uitbreiding naar het internationale toneel.

Strategische partnerschappen voor ongeëvenaarde uitmuntendheid

De samenwerking met FIL Bros. brengt strategische voordelen met zich mee, vooral gezien hun sterke aanwezigheid in de jachtindustrie. Met een belang van 75% in CdM Cantierre delle Marche, bekend om het bouwen van robuuste ontdekkingsjachten, opent FIL Bros. deuren naar de superjachtsector, waar veel vraag naar is. 

Audi's inzet voor duurzame innovatie

Audi AG herbevestigt via zijn investeringsvehikel A4nXT zijn engagement voor Aerofoils, waardoor zowel de kapitaalbasis van het bedrijf als hun gezamenlijke inspanningen op het gebied van marketing en bedrijfsontwikkeling worden versterkt. De co-branding van de AUDI e-tron Foil positioneert Audi als een toonaangevende innovator op het gebied van duurzame producten, waarbij gebruik wordt gemaakt van het wereldwijde bereik van Aerofoils. 

Een mooie toekomst: kapitaalmaatregelen en meer

Deze strategische investeringen met FIL Bros. en Audi maken deel uit van een alomvattende financieringsstrategie die Aerofoils naar het dubbelcijferige miljoenbereik stuwt. Franz Hofmann, medeoprichter en CEO, spreekt zijn enthousiasme uit over deze strategische partnerschappen en benadrukt het belang van investeerders die niet alleen kapitaal maar ook operationele voordelen bieden.

Conclusie: de perfecte lifestyle-watersportuitrusting

In de woorden van Jürgen Popp, Managing Director van FIL Bros. Capital GmbH, is de Audi e-tron Foil het toonbeeld van perfecte lifestyle-watersportuitrusting: dynamisch, stil, betrouwbaar, veilig en gemakkelijk te leren. Het sluit naadloos aan bij de CdM Explorer Yacht-filosofie om de beste producten te bouwen voor flexibele operaties remote.

Voor Aerofoils betekent dit een cruciale stap richting groei, en met partners als FIL Bros. en AUDI AG ziet de toekomst van de watersport er rooskleuriger uit dan ooit.

Blijf op de hoogte voor meer spannende updates terwijl Aerofoils de grenzen van watersportinnovatie blijft herdefiniëren!