Beleef onderwateravonturen met de Subnado onderwaterscooter!

 Een onderwaterscooter, ook wel zeescooter of duikervoortstuwingsvoertuig (DPV) genoemd, is een waterscooter die is ontworpen om een ​​duiker of snorkelaar door het water voort te bewegen. Het bestaat doorgaans uit een gestroomlijnd, handzaam apparaat met een elektromotor en een propeller. Duikers of snorkelaars houden de scooter vast en gebruiken deze om moeiteloos door het water te glijden, waardoor ze energie besparen en de duur van hun onderwateravonturen verlengen.

Onderwaterscooters worden vaak gebruikt bij recreatief duiken, snorkelen en onderwaterverkenning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en bieden verschillende niveaus van snelheid en dieptemogelijkheden. Sommige modellen zijn ontworpen voor duikers, waardoor ze grotere afstanden kunnen overbruggen en lucht kunnen besparen, terwijl andere compacter zijn voor snorkelaars of vrijduikers.

Deze apparaten werken op batterijen en zijn vaak voorzien van instelbare snelheidsinstellingen, controle over het drijfvermogen en waterdichte behuizingen om de elektronische componenten te beschermen. Onderwaterscooters zijn populair geworden onder waterliefhebbers die hun onderwaterervaring willen verbeteren en de maritieme omgeving met groter gemak willen verkennen.

Waarom kiezen voor de Subnado onderwaterscooter?

Functies in één oogopslag:

  • Compact en draagbaar ontwerp: Gemakkelijk mee te nemen en goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen.
  • Finger Ring Controller: Maak je handen echt vrij voor een naadloze onderwaterervaring.
  • Snelle ontgrendeling: Ontgrendel nieuwe mogelijkheden voor verschillende onderwateractiviteiten.
  • Maximale diepte: Verken diepten tot 60 meter.
  • Max. snelheid: Bereik snelheden van 1.4 m/s met één scooter, 2 m/s met twee.
  • Snel opladen: 100 W USB-C snel opladen gereed, volledig opgeladen in 1.twee uur.
  • Veelzijdige montagesteun: Accessoires montage ondersteunt 3 extra accessoires.
  • Kindvriendelijk ontwerp: Veilig en leuk voor het hele gezin.

1. Compact en draagbaar ontwerp - Lichtgewicht en goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen

Reis de wereld rond zonder grenzen! De Subnado is compact, stijlvol en strak, ontworpen om bagageruimte te besparen voor meer reisbenodigdheden. Weegt slechts 1.Met een gewicht van 4 kg is hij 50% lichter dan gewone onderwaterscooters, waardoor hij perfect is voor onbelast reizen. De ingebouwde batterijen van 98 Wh zijn goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen en passen naadloos in uw handbagage.

2. Finger Ring Controller - Maak moeiteloos deel uit van het onderwaterleven

Ervaar de vrijheid om met alleen je vingers te manoeuvreren. De revolutionaire vingerringcontroller zorgt voor soepele onderwaternavigatie, waardoor taken zoals luchtveranderingen een fluitje van een cent worden. Er is geen gespecialiseerde training nodig, alleen een beetje oefening en u bent klaar om het onderwaterleven als nooit tevoren te verkennen.

3. Quick-Release-montagesysteem - meer mogelijkheden, meer plezier

Ontgrendel een wereld aan mogelijkheden met het quick-release montagesysteem. Bevestig de Subnado aan uw armen of benen voor handsfree taken. Monteer hem onder een kano, kajak of paddleboard om moeiteloos over het water te glijden. De veelzijdigheid van het systeem zorgt voor meer plezier in verschillende scenario's.

4. Compatibele houder - Documenteer uw onderwaterherinneringen

Bevestig een GoPro, OLED-indicator of een ander apparaat met de compatibele houder (1/4-20UNC-schroef). Leg uw onderwaterherinneringen moeiteloos vast en documenteer deze.

5. Krachtsysteem dat alle verbeelding te boven gaat: duik dieper, vlieg onder water

Ingekapseld in een behuizing van aluminiumlegering met een uniek straalaandrijvingsontwerp, kan de Subnado snelheden tot 1 bereiken.4m/s en duik tot een maximale diepte van 60 meter. Of u nu een duikliefhebber bent of op zoek bent naar een spannend onderwateravontuur, de Subnado is uw ideale metgezel.

6. Wetenschappelijke verbeteringen verhogen de efficiëntie - Ontdek de waterwereld

Dankzij de vooruitgang in het propellerontwerp en de energie-efficiëntie biedt de Subnado een opmerkelijke vliegervaring onder water. De met vier bladen gemonteerde propeller verbetert de efficiëntie met 23%, terwijl statorschoepen circulaire stromen omzetten in kracht, waardoor de efficiëntie nog verder wordt verbeterd met 5%.

7. Kindvriendelijk ontwerp - Veilig en leuk voor het hele gezin

Geen gecertificeerde duiker? Geen probleem. De Subnado is perfect voor zwembadamusement, snorkelen en paddleboarden. Kinderen kunnen er veilig mee spelen dankzij het propellerschild dat is ontworpen om vingerletsel te voorkomen.

8. Draagbare powerbank - Toonaangevende oplaadtechnologie

Laad uw Subnado in slechts 1 keer op van 0 naar 100%.twee uur. De functie voor omgekeerd opladen maakt een uitgangsvermogen van maximaal 100 W mogelijk, waardoor uw Subnado een draagbare powerbank wordt voor smartphones, GoPro's, laptops en meer.

Mis de Subnado niet: uw toegangspoort tot onbekende diepten!