Ontketen je Efoil-avontuur met EVO Powerflight-batterijen

Elk avontuur begint met het naar wens aanpassen van je board met de perfecte combinatie van mast, vleugels, accu, en aandrijfeenheid.

Ervaar de vrijheid van uitgebreide eFoil-ritten met de Powerflight-batterijen van de Waydoo Flyer EVO. Deze geavanceerde batterijen zijn ontworpen om uw wateravonturen naar nieuwe hoogten te tillen en bieden ongeëvenaarde prestaties, duurzaamheid en gemak. Laten we eens dieper ingaan op de details van de Powerflight 23- en Powerflight 18-batterijen en hun kenmerken en mogelijkheden onderzoeken voor rijders die op zoek zijn naar de ultieme efoil-ervaring.

Kies je avontuur

Of je nu de voorkeur geeft aan langere rijtijden voor epische waterverkenningen of aan wendbaarheid voor dynamische manoeuvres, met de Powerflight-batterijen van de Waydoo Flyer EVO zit je goed. Met de Powerflight 23- en Powerflight 18-opties kunnen rijders hun efoil-ervaring aanpassen aan hun voorkeuren en rijstijl. Bereid je voor om je avontuurlijke avonturen naar een hoger niveau te tillen met de ongeëvenaarde kracht, prestaties en betrouwbaarheid van Powerflight-batterijen.

Powerflight-batterij 23

  • Capaciteit: Met een capaciteit van 2300 Wh en een afmeting van 43,5*28,8*9,1 cm is de Powerflight Battery 23 een echte krachtpatser en biedt hij voldoende kracht voor spannende ritten op het water.
  • Eerste LCD-scherm in de branche: De Powerflight Battery 23 is uitgerust met het eerste LCD-scherm in de branche en biedt een intuïtieve statusweergave, waardoor rijders de levensduur en prestaties van de batterij gemakkelijk kunnen volgen.
  • Verbeterde rijtijd: De Powerflight Battery 23 verlengt de rijtijd voor langdurige wateravonturen en biedt tot 135 minuten* ononderbroken opwinding op het water.

Powerflight-batterij 18

  • Capaciteit: De Powerflight Battery 18 heeft een capaciteit van 1800 Wh en levert betrouwbaar vermogen voor opwindende efoil-ritten. Met afmetingen van 43,5*28,8*9,1 cm biedt het een compact en gestroomlijnd ontwerp.
  • Gereduceerd gewicht: De Powerflight Battery 18 is ontworpen voor verbeterde manoeuvreerbaarheid en geeft prioriteit aan een lager gewicht zonder concessies te doen aan de prestaties. De lichtere constructie maakt wendbare bochten en dynamische manoeuvres op het water mogelijk.
  • LCD-scherm en IP68-waterdichtheid: Net als zijn tegenhanger beschikt de Powerflight Battery 18 over een eerste LCD-scherm in de sector voor intuïtieve statusweergave en IP68-waterdichtheid voor extra duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Geoptimaliseerde prestatie- en veiligheidsfuncties

  • Duurzame behuizing van aluminiumlegering: Beide Powerflight-accu's zijn ingekapseld in een duurzame behuizing van aluminiumlegering, die bescherming biedt tegen schokken en een lange levensduur garandeert in uitdagende rijomstandigheden.
  • Efficiënt thermisch beheer: Dynamische laadaanpassingen en efficiënte thermische beheersystemen optimaliseren de prestaties en zorgen voor een veilige werking, zelfs in veeleisende omgevingen.
  • Lichtsignaaloverdracht: Lichtsignaaloverdracht vereenvoudigt het verbindingsproces tussen de batterij en de batterij, waardoor snelle en betrouwbare communicatie ontstaat voor een naadloze integratie.
  • Veiligheid en levensduur: Lekdetectiewaarschuwingen, toonaangevende veiligheidsprotocollen en robuuste waterdichtheid garanderen de veiligheid en levensduur van de Powerflight-batterijen, waardoor rijders met een gerust hart op het water kunnen varen.

*De maximale levensduur en snelheid van de batterij worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals het gewicht van de rijder, de vleugelconfiguratie, de vermogensopstelling, snelheid, wind- en golfomstandigheden en de gewoonten van de rijder

 

 Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.