Ontketen de kracht: verken de Waydoo EVO-aandrijfeenheden

Elk avontuur begint met het naar wens aanpassen van je board met de perfecte combinatie van mast, vleugels, batterij en voortstuwingseenheid.

Bij Volt Watersports zijn we blij om in het hart van de Waydoo EVO-serie te duiken en de innovatieve kenmerken van de voortstuwingseenheden te ontdekken. Met de mogelijkheid om de units van de mast los te maken en naadloos tussen de masten te schakelen, samen met de mogelijkheid om verschillende units te koppelen aan verschillende mastopties, biedt de EVO-serie ongeëvenaarde flexibiliteit. Bovendien zorgt het gemak van het vervangen van materialen en componenten in uw set voor een probleemloze ervaring voor rijders. Laten we de standaard- en prestatieopties in detail verkennen, waarbij we hun voordelen en overwegingen benadrukken voor rijders die op zoek zijn naar een opwindend eFoil-avontuur.

GROOTTE VERMOGEN MAXIMUMGEWICHT
STANDAARD 61*16,7*19,9CM 4 kW 90KG
PRESTATIE 67*16,7*19,9CM 6 kW 130KG

De juiste aandrijfeenheid voor uw rit kiezen

Bij het selecteren van een aandrijfeenheid voor uw Waydoo EVO eFoil is het essentieel om rekening te houden met factoren zoals uw gewicht, rijstijl en prestatievoorkeuren. Of u nu kiest voor de standaardeenheid vanwege zijn compacte ontwerp en wendbaarheid, of voor de prestatie-eenheid vanwege zijn verbeterde kracht en veelzijdigheid, beide opties beloven een opwindende eFoil-ervaring te leveren die u doet verlangen naar meer.

 

Standaard voortstuwingseenheid

 Voordelen

  • Compact formaat: Met afmetingen van 61*16.7*199CM, de standaard voortstuwingseenheid biedt een strak en compact ontwerp dat naadloos integreert met het eFoil-bord. Het kleinere formaat verbetert de manoeuvreerbaarheid en draagt ​​bij aan een wendbaardere rijervaring.
  • Aanbevolen maximaal gewicht: De standaard voortstuwingseenheid is ontworpen om rijders tot 90 kg te ondersteunen en is ideaal voor lichtere rijders of voor mensen die snelheid en reactievermogen op het water voorop stellen.
  • Vermogen: Met een vermogen van 4 kW levert de standaard voortstuwingseenheid indrukwekkende prestaties, waardoor rijders snel en efficiënt over het water worden voortgestuwd.

 Overwegingen

  • Gewichtslimiet: Rijders die de aanbevolen gewichtslimiet overschrijden, kunnen verminderde prestaties en reactievermogen ervaren met de standaard voortstuwingseenheid. Het is essentieel om rekening te houden met uw gewicht en rijvoorkeuren bij het selecteren van de juiste voortstuwingseenheid voor uw eFoil-avonturen.

 

Prestatieaandrijfeenheid

 Voordelen:

  • Verhoogd vermogen: De krachtige voortstuwingseenheid beschikt over een vermogen van 6 kW en biedt verbeterde stuwkracht en acceleratie voor rijders die op zoek zijn naar maximale prestaties op het water. Met afmetingen van 67*16.7*199CM levert dit apparaat een opwindende ervaring die de grenzen van eFoil-rijden verlegt.
  • Aanbevolen maximaal gewicht: De krachtige voortstuwingseenheid is ontworpen voor rijders tot 130 kg en biedt grotere veelzijdigheid en ondersteuning voor zwaardere rijders, waardoor een stabiele en opwindende rit wordt gegarandeerd.
  • Dynamische rijervaring: Of je nu door golven snijdt of lucht opvangt, de krachtige voortstuwingseenheid levert ongeëvenaarde kracht en snelheid, waardoor rijders hun vaardigheden naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Overwegingen:

  • Grootte: Het grotere formaat van de krachtige voortstuwingseenheid kan de manoeuvreerbaarheid enigszins beïnvloeden in vergelijking met de standaardeenheid. Rijders die prioriteit geven aan snelheid en kracht vinden de afweging misschien de moeite waard, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan het compacte ontwerp van de standaardeenheid voor meer wendbaarheid.

 

Universele modules

De standaard propeller met een hoog rendement propeller, een omhulsel en een beschermhoes, alles wat een diverse gebruiker nodig heeft. De klapschroef blinkt uit in efficiëntie en kracht, bijzonder geschikt voor wendbare manoeuvres in golfrijke gebieden, vooral met een kleiner board en een langere mast. Ondertussen geeft de jetdrive-optie prioriteit aan veiligheid en soepele vermogensafgifte, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners vanwege de stabiliteit en stabiele waterafvoer.  

 

 Als u vragen heeft of meer hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.