De drie nieuwe Waydoo EVO-borden

Elk avontuur begint met het naar wens aanpassen van je board met de perfecte combinatie van mast, vleugels, batterij en voortstuwingseenheid.

Introductie van een opwindende evolutie: van het unieke One Plus-bord tot een gevarieerde selectie van drie verschillende borden. Ontdek de uitgebreide opties en verbeterde mogelijkheden van de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment.

GROOTTE  MATERIAAL ERVARING EXPERTISE Volume
EVOMASTER  Klein  Koolstof Hoog Behendigheid 75L
EVO PRO Gemiddeld EVP Gemiddeld Evenwicht 90L
EVO MAX Groot EVP Laag Stabiliteit 130L

 

EVO MASTER

75L volledig carbon: Ervaar ongeëvenaarde wendbaarheid en prestaties

Afmetingen: 144*62*15CM

 

Het 75L Full Carbon board is zorgvuldig ontworpen voor doorgewinterde rijders die precisie en snelheid op het water eisen. Dit board is gemaakt van lichtgewicht maar duurzame materialen en biedt een ongeëvenaard reactievermogen en manoeuvreerbaarheid, waardoor rijders de grenzen van hun eFoil-ervaring kunnen verleggen. Het kleinere formaat kan echter een uitdaging vormen voor beginners die nog steeds hun balans en controle onder de knie hebben.

 

EVO PRO

90L verbeterde EPP: Zoek de perfecte balans

Afmetingen: 154*67*15CM

 

Het 90L verbeterde EPP-board combineert stabiliteit met veelzijdigheid, waardoor het een ideale keuze is voor rijders met verschillende ervaringsniveaus. Met zijn verbeterde ontwerp dat zorgt voor extra drijfvermogen en controle, biedt dit board een uitgebalanceerde rit die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het middelgrote formaat biedt echter mogelijk niet hetzelfde niveau van wendbaarheid als het kleinere 75L Full Carbon board, vooral voor rijders die op zoek zijn naar prestaties op hoge snelheid.

 

EVO MAX

130 liter EPP: Maximaliseer stabiliteit en gebruiksgemak

Afmetingen: 154*67*15CM

 

Ontworpen met beginnende rijders in gedachten, biedt het 130L beginnersboard maximale stabiliteit en gebruiksgemak. Het grotere formaat biedt een stabiel platform om de kneepjes van het eFoil-rijden te leren, wat een soepele en plezierige ervaring voor beginners garandeert. De wisselwerking voor deze stabiliteit is echter een verminderde manoeuvreerbaarheid en wendbaarheid, wat de aantrekkingskracht van het board kan beperken voor meer ervaren rijders die op zoek zijn naar dynamische prestaties op het water.

 

Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.