Ontgrendel de vrijheid van vliegen: maak kennis met de Waydoo EVO draagvleugelvleugels

   

Elk avontuur begint met het naar wens aanpassen van je board met de perfecte combinatie van mast, vleugels, accu, en aandrijfeenheid.

Begin op een reis vol ontdekkingen en opwinding met de Waydoo draagvleugelvleugels uit de EVO-serie. Elke vleugel is ontworpen om uw eFoil-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen en biedt unieke kenmerken en mogelijkheden die passen bij uw rijstijl en voorkeuren. Laten we eens dieper ingaan op de details van de voorvleugels van de Voyager G1500, Gliding G1500 en Voyager G1100 en hun voordelen en overwegingen onderzoeken voor rijders die op zoek zijn naar het ultieme draagvleugelavontuur.

GEBIED GROOTTE ERVARING EXPERTISE
VOYAGER G1500 1500 81.6*26.6*22CM Laag  Stabiliteit
ZWEEFEN G1500 1500 93.6*19.2*27.54CM Gemiddeld Stabiliteit
VOYAGER G1100 1100 69.6*19.5*2.2CM Hoog Behendigheid

 

De rechtervleugel kiezen voor je avontuur

Of u nu prioriteit geeft aan stabiliteit, behendigheid of moeiteloos glijden, de Waydoo EVO-serie biedt een draagvleugelvleugel die aan uw behoeften voldoet. Houd rekening met factoren zoals vleugeloppervlak, afmetingen en materiaalopties bij het selecteren van de rechtervleugel voor uw eFoil-avonturen. Met de Voyager G1500-, Gliding G1500- en Voyager G1100-vleugels ontgrendelt u de vrijheid van vliegen en ervaart u de sensatie van het varen op een draagvleugelboot als nooit tevoren.

 

Voyager G1500 voorvleugel

Voordelen

 • Veelzijdige prestaties: De Voyager G1500-voorvleugel blinkt uit in een breed scala aan omstandigheden en biedt stabiliteit en controle voor rijders van alle niveaus. Met een oppervlakte van 1500CM en afmetingen van 81.6*26.6*2Deze vleugel is 2 cm groot en biedt voldoende lift en stabiliteit, waardoor u soepel en moeiteloos over het water kunt glijden.
 • Materiaalopties: Verkrijgbaar in zowel glasvezel als koolstofvezel, kunnen rijders het materiaal kiezen dat het beste bij hun voorkeuren en prestatiedoelen past. Koolstofvezel biedt lichtgewicht wendbaarheid en verbeterde responsiviteit, terwijl glasvezel duurzaamheid en betaalbaarheid biedt.

 

Glijdende G1500-voorvleugel

Voordelen

 • Moeiteloos glijden: De Gliding G1500-voorvleugel is ontworpen voor rijders die verlangen naar soepel en moeiteloos glijden over het water. Met een oppervlakte van 1500CM en afmetingen van 93.6*19.2*27.Deze vleugel is 54 cm groot en maximaliseert de lift en stabiliteit, waardoor lange, sierlijke ritten en zachte bochten mogelijk zijn.
 • Materiaalopties: Net als de Voyager G1500 is de Gliding G1500-vleugel verkrijgbaar in glasvezel- en koolstofvezelopties, waardoor rijders de flexibiliteit hebben om het materiaal te kiezen dat het beste bij hun behoeften en voorkeuren past.

 Overwegingen:

 • Afmetingen: Het grotere formaat van de Gliding G1500-vleugel kan de manoeuvreerbaarheid beïnvloeden in vergelijking met kleinere vleugels. Rijders die op zoek zijn naar dynamische prestaties en wendbaarheid geven wellicht de voorkeur aan een kleinere vleugelmaat voor een beter reactievermogen.

 

Voyager G1100 voorvleugel

Voordelen

 • Wendbare prestaties: De Voyager G1100 voorvleugel biedt wendbare prestaties en manoeuvreerbaarheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor rijders die op zoek zijn naar dynamische bochten en responsief rijgedrag. Met een oppervlakte van 1100CM en afmetingen van 69.6*19.5*2.2 cm, deze vleugel biedt een balans tussen lift en behendigheid voor rijders van verschillende vaardigheidsniveaus.
 • Materiaalopties: Verkrijgbaar in zowel glasvezel als koolstofvezel, kunnen rijders het materiaal kiezen dat het beste aansluit bij hun prestatievoorkeuren en rijstijl.

 Overwegingen

 • Oppervlakte: Het kleinere oppervlak van de Voyager G1100-vleugel biedt mogelijk minder lift in vergelijking met grotere vleugels, vooral in ruwe of schokkerige wateromstandigheden. Ruiters moeten rekening houden met hun gewicht en rijvoorkeuren bij het selecteren van de juiste vleugelmaat.

 

 Koolstofvezel

Voordelen

 • Lichtgewicht: Koolstofvezel staat bekend om zijn uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding, waardoor het aanzienlijk lichter is dan glasvezel. Dit lichtgewicht karakter verbetert de wendbaarheid en het reactievermogen, waardoor dynamischere manoeuvres en nauwkeurige controle op het water mogelijk zijn.
 • Stijfheid: Koolstofvezel is ongelooflijk stijf en zorgt voor verbeterde stijfheid en reactievermogen in draagvleugelvleugels. Deze stijfheid vertaalt zich in verbeterde prestaties en efficiëntie, waardoor rijders met minder inspanning hogere snelheden en scherpere bochten kunnen bereiken.
 • Duurzaamheid: Ondanks zijn lichtgewicht karakter is koolstofvezel uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen vervorming. Het is bestand tegen hoge niveaus van stress en impact zonder de structurele integriteit in gevaar te brengen, waardoor een lange levensduur en betrouwbaarheid onder uitdagende rijomstandigheden wordt gegarandeerd.

 Nadelen

 • Kosten: Koolstofvezel is een premium materiaal met hogere productiekosten in vergelijking met glasvezel. Als gevolg hiervan zijn producten gemaakt van koolstofvezel vaak duurder.
 • Broosheid: Hoewel koolstofvezel ongelooflijk sterk is, kan het brosser zijn dan glasvezel. In situaties van extreme belasting of impact kan koolstofvezel gevoelig zijn voor breuken of splinters, hoewel dit onder normale rijomstandigheden relatief zeldzaam is.

 

Glasvezel

Voordelen

 • Betaalbaarheid: Glasvezel is een kosteneffectief alternatief voor koolstofvezel, waardoor het toegankelijker wordt voor een breder scala aan rijders. Producten gemaakt van glasvezel zijn doorgaans goedkoper, terwijl ze toch bevredigende prestaties en duurzaamheid bieden.
 • Schok Weerstand: Glasvezel is minder bros dan koolstofvezel en vertoont een betere slagvastheid. Het kan de energie van schokken effectiever absorberen, waardoor de kans op breuken of splinters tijdens ruige rijomstandigheden wordt verkleind.
 • Trillingsdemping: Glasvezel heeft natuurlijke trillingsdempende eigenschappen, die vermoeidheid en ongemak tijdens lange ritten kunnen helpen verminderen. Deze functie draagt ​​bij aan een soepelere en comfortabelere rijervaring in het algemeen.

 Nadelen

 • Gewicht: Glasvezel is dichter en zwaarder dan koolstofvezel, wat resulteert in een licht verhoogd gewicht in draagvleugelvleugels en andere producten. Hoewel dit voor sommige rijders misschien geen significant nadeel is, kan het tot op zekere hoogte de wendbaarheid en wendbaarheid beïnvloeden.
 • Flexibiliteit: Glasvezel is minder stijf dan koolstofvezel, wat kan resulteren in een iets verminderde responsiviteit en prestaties. Rijders kunnen een zachter of minder nauwkeurig gevoel ervaren in vergelijking met vleugels van koolstofvezel, vooral tijdens manoeuvres op hoge snelheid.

  

Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.